Referencer

Test af ThermaCELL-varmesåler foretaget af diverse erhverv

“Skovbrug og arbejde med træ er ofte almindelige opgaver for en landmand om vinteren. Det er rart at kunne være ude i den friske luft hele året, men hvis man fryser om fødderne, ødelægger det meget. Af samme årsag synes jeg, at det er pragtfulgt at kunne skrue lidt op for varmen i sålerne, når jeg går ud, så jeg slipper for at fryse om fødderne.”

Bonde, Ane Furusæter

bilde av politi

“I politifaget fungerer ThermaCELL-varmesåler fortrinligt. Det at kunne stå ude i kulden i flere timer ad gangen uden at fryse er rigtigt dejligt. Vi går meget ind og ud af patruljebilen, så funktionen til op- og nedregulering af varmen er perfekt. Sålerne er nemme at oplade, og man kan let tilpasse dem til de sko, man vil bruge dem i. Jeg kan virkelig anbefale ThermaCELL-varmesåler.”

Politibetjent, Ane Haugen

Benedikte Hilmo

“De er helt geniale. tog den almindelige sål ud og lagde de her i. Skønt at kunne holde varmen igennem både stillestående undervisning og ridning i det fri. De gør min hverdag lidt mere behagelig, og så sætter jeg pris på, at man kan regulere varmen. Skruer ned, når jeg er i stalden eller går meget, og skruer op, når jeg står stille eller rider. Så de er med mig overalt, hvis det skulle gå hen og blive koldt.”

Rytter, Benedikte Hilmo

Ken-Levi Eikeland

Som utendørs toppidrettsutøver er noe av det verste som fins å fryse på beina så man må avbryte treningsøkter pga. kulde, men etter jeg tok i bruk disse sålene har dette aldri vært noe problem. Nå kan jeg faktisk sykle ute i 4-5 timer uten å tenke på at jeg må bevege tærne for å ikke få frostskader! Mye mer komfort på turene, og ikke minst det geniale med at du har fjernkontroll til sålene, gjør det mye enklere å justere temperatur! Man slipper også å ha en stor klump bak på skoen, fordi batterier er integrert i sålen, genialt!

Ken-Levi Eikelan, proffsyklist Team FixIT.no

Elin Wittussen

“Tak for de fantastiske såler. Endelig kan jeg holde varmen om benene. Ville blot ønske, at jeg havde købt dem for længe siden! Kan anbefales på det varmeste.”

Friluftsentusiast, Elin Wittussen